sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Osku Oppaan MEKA TV joulukalenteri 7/24

Minäpä täällä Osku Opas ja teen nyt MEKA TV jouluallakkamerkinnän tännekin. MEKA TV ylläpitää neljää blogia hiukkasen erilaisista asioista. Tämä blogi on omistettu SEKKin ja MEKA TV ympäristöpainotteisille projekteille. Varsinainen Ympäristö eläväksi kuvaksi -projektihan on menneen talven lumia, mutta olemme ottaneet vanhoista projekteista opiksemme ja kehitämme näitä edelleen. 

Ahlaisten nuorisoseuran hieno projekti Karvianjoen alajuoksu eläväksi kuvaksi -projekti on myös menneen syksyn sateita, mutta tästä projektista poiki Noormarkkuun uusi ryhmä, joka teki Paikallistarinoita eläviksi kuviksi -projektin yhteydessä lyhytelokuvan Pääskyparvesta Noormarkusta.

Tämä Noormarkun Pääskyparven Kolihöpterit ryhmä teki siis kohtuullisen mainion elokuvian Pääskyparven historiasta ja vähän tästäkin päivästä.

Ensi ilta oli tänään ja väkeä on tupa täynnä, noin 160 katsojaa. Elokuvan lisäksi nautittiin myös Pääskyparven joululeirin pikkujouluja, eihän sitä nyt yhden asian kanssa kannata mihinkään lähteä.Niin ja kävi siellä joulupukkikin. Mutta mennäänpäs nyt näistä höpinöistä suoraan asiaan eli tähän päivän lyhytelokuvaan ja ensi-iltajuttu. Tässä, olkaatten hyvät.


Elokuvan on suunnitelleet ja toteuttaneen 5 reipasta naisenalkua ja ainakin tämän leffan jälkeen vähän toivoo, että näistä nuorista elokuvan tekijöistä kuullaan vielä ja nähdään vielä jotain ihan muutakin uutta joskus.

Kiitos kaunis kuuluu myös Satakunnan kulttuurirahastolle, ilman tätä tukea ei olisi SEKK saanut tätäkään juttua maailmalle. Näitä paikallistarinoita tulee ensi-iltaan vielä Kaasmarkusta ja Ruskilasta, joten pysykääpäs kanavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti