perjantai 30. elokuuta 2013

Satakunnan ympäristötiedon teemaviikko

Satakunnan ympäristötiedon teemaviikkoa vietetään 2.-8.9.2013. Samalla se on Ympäristö eläväksi kuvaksi lähtölaukausviikko.2.9. maanantaina aloitetaan heti aamulla Ruskilan koulussa 5.-6. luokkalaisten kanssa suunnittelemaan Ruskilankosken retkeä ja miten se kuvataan. Ruokailun jälkeen mukaan tulee asiantuntijaksi Kari Ylikoski Nakkilan ympäristötoimesta tutkimaan oppilaiden kanssa, mikäs paikka se Ruskilankoski oikein onkaan ja mitä sen rannoilta löytyykään.Kuvassa Ahlaste tuupilaiset tutkimassa Ruskilankoskea


3.9. tiistaina on vuorossa Kukonharjan koulu. Täällä toteutetaan pienen suunnittelu- ja  valmistelutuntien jälkeen koko koulun retki Paratiisipolulle.

4.9. keskiviikkona meidän ohjaajien pitää haukkoa vähän henkeä ja valmistella Ruskilan sekä Kukonharjan kuvamateriaalit editointia varten.

5.9. torstai aloitetaan Ruskilan koululla editoinnin merkeissä sekä teemme vielä yhden asiantuntija haastattelun. Puolelta päivän mennään suunnittelemaan Nakkilan kirkonseudun koululle onkiretkeä Arantilankoskelle yläastelaisten kanssa.

6.9. perjantaina Satu menee Pyhäjärvi-instituutin järjestämälle vesi-päiville Enäjärven koululle ja Ari häärästää Kukonharjassa editoinnin parissa. Timantinkovana tavoitteena on, että jotain elävän kuvan nähtävää olisi jo maailman ihmeteltävänä perjantai-iltana tästä projektin alkurykäyksestä. 

7.9. lauantaina projektin ohjaajat nukkuvat viikon väsyjä pois kuin murmelit.

Tässä siis viikon ulkoiset puitteet. Sisällöstä emme me ohjaajat tiedä vielä mitään, sen tiedetään vasta sitten, kun osallistuvat lapset ja nuoret ovat sen tehneet. Ja tätä me nyt jännityksellä odotamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti