sunnuntai 17. elokuuta 2014

Blue Sea Film Festivaaleilla tavataan

Ympäristö eläväksi kuvaksi hanke on edennyt hiljalleen, hitaammin kuin Kokemäenjoki, mutta nyt piristytään kesäkohmelosta Blue Sea Film Festivaaleilla Raumalla 22.8.2014 kello 10:30 elokuvateatteri Iso-Hannussa.


Blue Sea Film Festival Rauma 2014

Täällä on toisen kerran mahdollisuus nähdä Kokemäenjoki virtaa -elokuva ja tällä kertaa oikein isolla kankaalla oikeassa elokuvateatterissa. Tämä tilaisuus ei ehkä montaa kertaa toistu. Ensi-iltahan oli Kokemäellä 28.5.2014.Päivän näytöksessä on tarjolla myös Ahlaste tuupin Karvianjoen alajuoksulla uutiset, joka on melko suoraa kehitystä Kokemäenjoki projektille.

Päivän kolmantena helmenä esitetään Pomarkun koulun viime keväänä kuvattu Kynäsjoen kalakeikka. 

Pomarkun ja Ahlaisten elokuvat ovat maailman ensi-iltoja.

Elokuvat ja projektit esittelee ohjaaja Ari Impola. Ympäristö eläväksi kuvaksi projekti on siis päättynyt toukokuussa, mutta projekti tuotoksia tuodaan pitkin syksyä esille. Tiivis Ympäristö eläväksi kuvaksi -esityspaketti on noin 50 minuuttia.

Syyskuun alussa on Satakunnassa ympäristötietoisuuden teemaviikko, jolloin esityksiä on luvassa ainakin Enäjärven koulun vanhempainillassa sekä Pomarkun Hakalinnassa. Ympäristöviikolla on tarkoitus julkaista myös projektin pienimuotoinen raportti.

Jos nyt sattumoisin on niin, että joku jostain ihmeen syystä ei pääse Raumalle, esityksiä on tilattavissa Satakunnan Elävän Kuvan Keskuksesta omakustannehintaan pitkin Satakuntaa, joten kyselkää ihmeessä. Tilausesityksissä mukaan tulee ohjaaja kaupan päälle, joka kertoo miten erilaisilla toteutetuilla malleilla saadaan ympäristö- ja mediakasvatuksesta enemmän irti. 

Mutta Raumalla siis virtaa Kokemäenjoki täyden esityspaketin kanssa isolla elokuvateatteri Iso-Hannun kankaalla esittäen 22.8.2014 kello 10:30. Ja vieläpä ilman nikkeliä, kuparia, öljyä tai muita asiaan kuulumattomia päästöjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti