sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Paikallistarinoita Blue Sea Film Festivaaleilla 2015

SEKK ja MEKA TV on viime vuosina vienyt Blue Sea Film Festivaaleille koko nipun lasten ja nuorten elokuvia. Näytöksiä on ollut 4 ja yksi esityspaketeista on koottu Ympäristö eläväksi kuvaksi -teeman mukaan.

Vuonna 2015 ympäristöaiheisia paikallistarinoita Satakunnasta oli mm. Ahlaisista, Pomarkusta, Noormarkusta, Nakkilasta ja Kaasmarkusta

Tässäpä teille koko kattaus.

Noormarkunjoki - Ahlaste tuupi - 9 min - 2015

Karvianjoen vesistöä Noormarkunjoen kohdalla tutkivat Kolihöpterit 8. tai 10. päivä vai oliko se peräti Ahlaste tuupin järjestämällä Matalakosken leirikoskella 13.-14.9.2014.


Inhottujärvi - Pomarkun koulu - 3 min - 4.9.2014

Pomarkun koulun 6 luokka kävi tutkimassa Inhottujärvea kalastus- ja kuvausleirillä keväällä 2014.


Pääskyparvi Noormarkussa - Noormarkun partiolaiset - 9 min

SEKKin Paikallistarinat eläväksi kuvaksi -projektissa Noormarkun Pääskyparven Kolihöpterit tekivät pienen dokumenttielokuva Pääskyparven historiasta ja vähän tästäkin päivästä.


Ruskilan junaturma - Ruskilan koulu - 5 min - 2015

Ruskilan koulun 5-6 luokkalaisten näkemys Ruskilan junaturmasta 1993.


Kaasmarkku isolla K-kirjaimella - Kaasmarkun koulu - 9 min - 2015

Kaasmarkun nuoret tekivät Paikallistarinoita eläviksi kuviksi ja nyt käydään Äijälän pariskunnalta kysymässä, millainen kylä se Kaasmarkku oikein onkaan.Mustakaavun yö - Ahlaste tuupi - 8 min - ENSI-ILTA

Karvianjoen vesistöstä Ahlaisissa nousee kerran vuodessa salaperäinen ja harvinainen Mustakaapu, jonka pyydystämisestä voi saada mijoona euroa. Saavatko Ahlaisten leiriläiset Mustakaavun kiinni vai syökö Mustakaapu leiriläset? Ja kuka sen viimeisen suklaan oikein saa?


Tällainen oli siis kattaus 2015.

Tänä vuonna tuleekin esille sitten koko nippu ensi-iltoja Karvianjoen vesistöstä. perjantaina 19.8.2016 kello 11:30 elokuvateatteri Iso-Hannussa.

Elokuussa sitten tästä aiheesta lisää juttu. Siihen asti sopii hämmästellä näitä viime vuoden esityksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti