maanantai 7. lokakuuta 2013

Arantilankosken KalaVintiöt

26.-27.9. vietettiin Nakkilan Kirkonseudun koululla pari vauhdikasta pajapäivää. Tässä on nyt sitten tulosten vuoro.Ryhmästä löytyi yksi aivan erinomaisen taitava animaattori. Varsinainen kuvaus- ja retkipäivä oli 17.9. ja tämä animaatio sopii päivän henkeen erinomaisesta; kalaa ei tullut, mutta kalajuttuja sitäkin enemmän.


Toisen editointipäivän aikana tehtiin vielä "Studio" olosuhteissa pikauutiset. Tehtävänä oli kertoa 30 sekunnissa jotain tästä projektista. Lopullinen tuotos oli kyllä 55 sekuntia, kun laitettiin vielä lopputekstit ja muut tarpeelliset logot mukaan. Tämä kaikki musiikkeineen, logoineen ja harjoituksineen tehtiin siis yhden aamupäivän aikana, tiukalla aikataululla, mutta tehokkaasti kuin ammattilaiset konsonaan.Ja samaan aikaan kun animaattorit ja uutistentekijät ahersivat omien tehtäviensä kanssa, ykkösjuttuna työn alla oli tämä pieni episodijuttu Arantilankosken kalastus- ja kuvauspäivästä.Me ohjaajat kiitämme tätä loistavaa ryhmää hyvästä ja toimivasta yhteistyöstä. Kiitos myös asiantuntija Erkko Leinolle mukavista muisteluhetkistä.
Tämän jälkeen näemmekin sitten lisää kalajuttuja näiltä Kirkonseudun 7-9 erityisluokkien KalaVintiöiltä toukokuussa 2014, kun päädokkari tulee valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti