torstai 16. tammikuuta 2014

Huittisten editointipäivä

Huittisten 5B luokan editointipäivä oli jo joulukuussa, mutta juttua tästä tulee vasta nyt. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Tässä oppilaiden rapsa päivästä ja kaksi demoa kuvauspäivistä. Yksi pikkujuttu tulee vielä myöhemmin näkyviin.

Editointipäivä


Maanantaina 9.12.13 aloitimme editoinnin. Teimme ryhmät ja jaoimme oppilaat niihin. Ryhmiä olivat pyöräilyeditointi, jokieditointi, musaryhmä ja toimittajaryhmä. 

Toimittajaryhmä sai tehtäväksi lähteä kuvauspaikalle jokirantaan. Jokirannassa haastateltiin opettajaa, kuvattiin kohtauksia ja kuvattiin myös lumisota. Jokainen sai kuvata vielä oman kohtauksen.  Kuvaukset suoritettuamme tulimme takaisin Sataedulle. 


Haastattelimme ryhmiä ja sitten kuvattiin kiitos kaikista ryhmistä. Kuvasimme myös jokaisesta ryhmästä työvaiheita. Musaryhmä oli saanut tehty noin 9 kappaletta. Osa kappaleista oli rauhallisia ja osa vähän menevämpiä. Pyöräilyryhmä editoi kuvaamiaan jokia ja jokiryhmä editoi kohtauksia, jotka tehtiin vedenpuhdistamolla. 


Pyöräilyryhmä sai editointivideon valmiiksi ja jokiryhmän editointivideo oli myös aika valmis. Katsoimme kaikki valmiit videot. Toimittajaryhmä ei saanut videoita valmiiksi. 


Ari ja Satu tekevät videon loppuun. Videon ensi-ilta on keväällä.  


Milja Kyrömäki, Frans Seppälä, Lotta Maine, Robert Silenko ja Sanni Lintunen
Kiitokset vielä Posivan asiantuntijoille Jyrki Liimataiselle ja Lauri Parviaiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti