maanantai 26. toukokuuta 2014

Ensi-iltaan kaksi yötä

Editointimylly käy nyt Impolan työhuoneella kuumana, Ympäristö eläväksi kuvaksi ensi-iltaan on vielä kaksi yötä ja puuhaa riittää. Materiaalia noin 180 lapselta ja nuorelta on 9 eri koulussa ja ryhmässä kertynyt kokolailla useimpia kymmeniä tunteja, mutta nyt raakaleikkausten jälkeen dokkarin pituus on tunti ja 20 minuuttia. Tästä nyt pitäisi leikata ainakin 50 minuuttia pois, jotta jutusta tulisi katsottava. 30 minuuttia on kyllä aika maksimi, mitä tämä juttu voi kestää.

Viikonloppuna sain 5 episodia pois päiväjärjestyksestä YEK episodia plus pari muuta juttua. Lauantaiaamuna työpöydällä oli 36 keskeneräistä editointityötä, nyt niitä on jäljellä enää 29. Editointilista vähenee sitten keskiviikkoaamuna 28, kun Ympäristö eläväksi kuvaksi on esitetty Kokemäen Seuratalolla kello 9:30 alkaen.


Editointipöydältä on syntynyt muuta episodi ja demo, jotka kestävät päivänvalon pieninä itsenäisinä juttuina ja tässäpä teille viikonlopun satoa.

Episodeja Kokemäenjoen rannoilta


Enäjärven koululla oli vesipäivä syyskuun alussa 2013. Editointipajapäiväkin oli, mutta jostain syystä tämän pienen episodin viimeistely jäi nyt tähän viikonloppuun saakka.


Pieni hauskanen episodi on myös Kukonharjan koulun Täst kantsii kuvata -episodi, johon koululaiset tekivät oman Kokemäenjokilaulun.


Harjavallan yläasteella tutkittiin, mitä Harjavallan ympäristö tarjoaa nuorille.


Eikä tätä Tulkkilan koulun vauhdikasta esittelyepisodiakaan pidä unohtaa.


Tuollaista vauhdikasta toimintaa on siis tarjolla tiivistettynä keskiviikkona, jahka nykyinen tunnin ja 20 minuutin raakaleikkaus saadaan tiivistettyä puolen tunnin dokumentiksi, mitä projektissa oikein tapahtuikaan lasten ja nuorten kuvaamina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti