keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Paratiisipolulle 3.9.2013


Tämän Kukonharjan koulun ryhmän kanssa lähdettiin Paratiisipolulle kello 12:00 armon päivänä 3.9.2013. Kuvaajilla oli parin tunnin onnistunut kuvausopinnot takana, jonka turvin dokumentoitiin koko tapahtuma. Meillä oli mukana 4 kuvausryhmää, 4 toimittajaa ja 40 kuvaajaa sekä 47 onnistuneen reissun kokijaa. Joten annetaan heille sanan- ja kuvanvapaus kertoa myöhemmin, mitä reissulla oikein tapahtuikaan.

Meitä koulussa mediaohjaajaa 3 + kiitos opettajille ja avustajille. Me onnistuimme omassa tehtävääemmä. Katsokaas se 4. kuvausryhmä Satakunnan Kansasta, onnistuivatko he? Me onnistuimme.

Toivottavasti siis kaikki osallistujat menivät nukkumaan tekemästään työstään hyvin mielin. Jotain ehkä saadaan näkyviin tämän viikon aikana, kun meillä on vielä kuvien jälkikäsittelypäivä perjantaina 6.9. Kukonharjan koululla.

1 kommentti:

  1. Polku on kyllä hieno, monesti käynyt siellä ja löytyy paljon kuvattavaa ja raportoitavaa. Onko tietoa mitkä ovat betoniset kopit sairaalan takana rantaan lähtevien portaiden alapäässä?

    VastaaPoista