tiistai 2. syyskuuta 2014

Teemaviikon tiistai

Ennen virallista SEKK/MEKA TV teemaviikon tiistai ohjelmaa allekirjoittanut painui suolle. Aamulla piti käydä Hakalinnan elokuvateatterissa katsomassa, että torstain ensi-aamun esityslaitteisto toimii. Ja toimiihan ne, torstaita ajatellen kaikki on valmiina, vain kahden ensi-illan editointi on kesken. Huominen keskiviikko menee siis tiukasti editointipöydän ääressä.

Paluumatkalla oli sopiva hetki tuulettaa päätä taukojumpalla Isonevalla Pomarkussa.


Suolle painumien helpottaa aina kummasti kiireistä ja ahdistunutta oloa ja niin tänäänkin. Niin kiire ei saisi koskaan, etteikö aina välille kerkiä painumaan suolle.


Iltapäivällä viritettiin sitten toiset esityslaitteet toimintakuntoon Enäjärven koulun vanhempain iltaan Kokemäenjoki virtaa esitystä varten.

Esitystä oli katsomassa 120 katselijaa ja mukavalta tuo tuntui, meillä kaikilla taisi olla niin mukavaa.

Enäjärven koulun esitys onnistui siinäkin mielessä sopivana ajankohtana, sillä viime vuonna tähän samaan teemaviikon aikaan tuo Enäjärven koulun episodi kuvattin. Ja tänään sitten tuolle kohtuullisen suurelle yleisölle esitettiin.

Tässäpä teille vielä katsottavaksi tuo Enäjärven episodi.


Huominen päivä onkin teemaviikolla pienoinen välipäivä, ainakin mitä esityksiin ja ryhmätoimintaan tulee. Yksi reppana editoija vaan äheltää 2-3 keskeneräisen teemaviikon lyhytelokuvan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti