lauantai 6. syyskuuta 2014

Perjantaina pyöräretkellä

Eilinen perjantai menikin sitten Malikkeen pyöräretkeä kuvatessa. Varsin ympäristöpainotteinen kuvauspäivä tämäkin. Pyöräilyretken ollessa Satakunnassa, tämäkin sopii erinomisena esimerkkinä ympäristötietoisuuden lisäämisen keinoista. Malike tekee arvokasta työtä sen eteen, että myös liikuntarajoitteiset pääset osaksi ja lähelle luontoa.Aamulla aloitettiin pyörien ja mahdollisuuksien tutkimiseen ja valittiin kullekin sopivat menopelit alle.Erityispyöräilyssä pitää AINA ottaa turvallisuus huomioon. Saimme apua ysävällisiltä Porin poliiseilta, jotka varmistiva, että pääsimme vilkkaan Mäntyluodon tien ohi.


Retken kohde oli Huhtalan luontolava, joka on kunnostettu esteettömäksi. Myös esteetön vessa on rakennettu paikalle. Pyörätuoleille mentävää pitkospuutakin oli sen verran rakennettu, että tulee mieleen kysymys, miksei tällaisia paikkoja ole enemmän.

Paikassa on vielä kehitettävää, mutta kun meitä oli niin hyvä porukka mukana, päivän 14 kilometrin pyöräilystä tuli huippuhuikea päivä.

Jos muuten joku ei sattumoisin tiedä, mikä on Malike, niin katsokaas tuo alla oleva video, saatte vähän esimakua tästä tärkeästä toiminnasta.
Yksi kappaletta ohjaaja/kuvaajaa oli kyllä pyöräilyn ja kuvausten jälkeen sen verran tattis, että tämä pikkurapsa tuli näkyviin sitten tässä vasta lauantai.

Nyt huittislaisten kehitysvammaisten kanssa pohtimaan ympäristön merkitystä kansalaisopiston elokuvapiiriin, jonka syksyn työt alkavat juuri kahden tunnin kulutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti